Ricanas Vision

logo-icon

Chefen har ordet

Ricana – det självklara valet!

Denna vision gäller Dig som kund men också Dig som är vår leverantör och vår medarbetare.

Ett första steg i att nå visionen har varit att vi under 2018 investerat i nybyggda kontorslokaler och ombyggda personalutrymmen. Vi har även investerat i ett nytt modernt affärssystem och förstärkt på vissa strategiska positioner med ny kunskap.

Ett andra steg i arbetet med att nå vår vision har lett oss fram till de 5 viktigaste argumenten till varför just Du som kund ska välja Ricana Concept som Din leverantör av butiksinredning. Dessa argument gäller absolut även Dig som vår leverantör av råmaterial och komponenter samt för Dig som kommer bli vår framtida medarbetare.

Det finns många fler argument, men vi kommer presentera våra 5 var för sig och enkelt förklara varför vi valt ut just dessa.

Ta del av våra argument och testa oss!

På återhörande / Bengt Nyström, Affärsområdeschef

logo-icon

KUNDFOKUS

På Ricana Concept ser vi oss som relationsbyggare.

För oss är inte Du som kund ”bara en affär”, Du är så mycket mer och så mycket viktigare.

Vi vill i samförstånd med våra kunder göra allt för att lära oss vad som är det viktigaste just för Er. Därför bygger vi starka relationer med våra härliga kunder där vårt fokus är att vi tillsammans utvecklas och effektiviseras med blicken fäst vid morgondagens möjligheter.

logo-icon

KOMPETENS

Vår kompetens är helt unik genom den grymt duktiga laguppställning som vi har.

Mångårig erfarenhet blandas med nytänkande genom nya influenser från de förstärkningar som gjorts de senaste åren.

Denna samlade kompetens gör oss inte rädda för att testa nya utmaningar för att tillgodose de behov ni som kund har

logo-icon

SMIDIGHET

För oss är smidighet viktigt.

Vi ska finnas tillgängliga för Dig som kund på ett sätt som passar just Dig via telefon, besök, mail, sociala medier eller via vår nylanserade webportal Ricana Store. Här får Du som avtalskund tillgång till Era specifika produkter och kan snabbt och effektivt lägga beställningar dygnet runt.

Men smidighet innebär också ett ansvarstagande för våra kunder genom hela kedjan.

Tillsammans med vår produktion och våra ovärderliga underleverantörer jobbar vi kontinuerligt med våra ledtider, kvalitet samt med att fatta snabba beslut för att nå våra uppsatta mål och för att vara lyhörda och flexibla.

logo-icon

ORDNING OCH REDA

Vårt arbete med att skapa ordning och reda genom hela företaget gynnar absolut Dig som kund. Hur då tänker Du?

Genom ordning och reda tar vi ansvar för att det blir hög kvalitet i alla led i kundresan från vår första kontakt med Dig fram till slutleverans. Vi jobbar metodiskt på alla våra avdelningar och tar hjälp av vårt nya affärssystem som gett oss nya möjligheter till planering och uppföljning.

Genom åren har vi arbetat fram bra logistiklösningar för leveranser i rätt tid. Dessutom är det oerhört roligt att få bjuda hit Dig som kund till våra nya fina lokaler där saker och ting är uppmärkta och det känns rent och snyggt.

Känn Dig varmt välkommen att besöka oss!

logo-icon

SYLVASS UTVECKLINGSAVDELNING

Vår sylvassa utvecklingsavdelning tar Dig som kund upp till nästa nivå och som leder till att Din butik ökar i attraktion.

Innovation blandat med stor portion nyfikenhet, lösningsorientering och god produktkännedom är vad som behövs för att nå vårt mål. Nu väntar vi med stort intresse på att få hjälpa Dig med Ditt projekt.

Välkommen till oss på Ricana Concept!

Hör gärna av er till oss!