Butiksinredning  Produktställ Shop-in-shop

Butiksinredning på ditt sätt

Vi skapar säljande butikskoncept och varumärkesbyggande shop in shop inredning åt kunder över hela norden. Butiksinredning och butikskoncept som bygger på dina behov och anpassas efter din situation.

Vi har jobbat med butiksinredning länge. För några år sedan fyllde vi 30 år som företag och vår ambition är att blanda erfarenhet med en nyfikenhet. Vi kan materialen, vi behärskar konstruktionerna och tillsammans med våra kunder kan vi skapa säljande lösningar. Oavsett om det är ett helt butikskoncept, ett displayställ, en shop in shop avdelning så är ambitionen att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning genom att bygga rätt miljö och skapa rätt varuexponering. Tveka inte att kontakta oss på [email protected]

Vi tillverkar butiksinredning under eget tak, efter dina önskemål!

Mitt i den småländska skogen, i Hillerstorp, ligger Ricana. Här tillverkar vi dagligen mängder av butiksinredningar för att hjälpa våra kunder att bygga säljande butikskoncept.

Vi stansar, bockar och laserskär, vi svetsar manuellt och i automat och vi monterar ihop olika delar till komplett produkt. Både våra egna standardprodukter och mängder med specialtillverkad butiksinredning, shop in shop och produktställ. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att skapa ett unikt butikskoncept med vår butiksinredning som ett viktigt redskap för att nå det målet. Förutom våra produktlösningar hjälper vi dig med konceptutveckling, layout och montage på plats ute i butik. Pröva gärna oss, vi kan butiksinredning! Kontakta oss på [email protected]

Buy & Build

Så enkelt är det faktiskt. Vi har skapat ett standardsortiment av butiksinredning som du kan utgå ifrån när du skapar din butik. Här finns allt från hyllor till ställ och korgar. Smarta lösningar både för att visa och sälja varor men också när det gäller hantering. Buy & Build ger dig många möjligheter och vill du ha vår hjälp att skapa butiken så hjälper vi gärna till. Läs mer om våra standardlösningar för butiksinredning.

Produktställ, Displayställ och Shop in Shop inredning

Ricana skapar helt kundanpassade produktställ och displayställ. Vi kan också hjälpa dig med helt unika shop in shop inredningar för att ge rätt uttryck för dina produkter i butik. Vi jobbar tillsammans med er för att hitta rätt funktion, rätt uttryck och rätt ekonomi. Från ide till butikskoncept, vi hjälper dig med ditt displayställ och dina butiksinredningar. Läs mer..

 

Ricana work

Vi är passionerade butiksinredare som dagligen hjälper våra kunder att skapa nya butikskoncept och säljande butiksinredning.

Vi tar dig från idéstadie till färdig butik eller showroom. Från er vision om hur butiken skall se ut till att ni slår upp dörrarna. Här finns formgivare, konstruktörer, produktion och logistiklösningar under samma tak och vi ger er all vår samlade kompetens. Vi ger er också våra visioner om hur bra butiker och upplevelser skapas och allt grundas på ett nära samarbete mellan oss när vi skapar er butiksinredning.

ANALYS

För oss är det viktigt att tillsammans med dig som kund analysera dina behov, krav och önskningar för att kunna skapa det butikskoncept, produktställ eller de butiksinredningar som bäst motsvarar dina förväntningar.

KONCEPTUTVECKLING

Ibland hjälper vi till med en mindre konceptuppdatering. Ibland skapar vi något helt nytt. Tillsammans med dig, våra erfarna projektledare, arkitekter och produktutvecklare jobbar vi mot ett gemensamt mål.

VISUALISERING

I vissa fall startar våra ritare från ett önskemål eller behov från kunden. I andra fall har kunden redan en skiss över hur man hade tänkt sig det hela.

KONSTRUKTION

Ett produktställ eller en butiksinredning ska vara både estetiskt tilltalande, funktionellt och stabilt. Därför är konstruktionen naturligtvis beroende av vilka produkter som ska exponeras.

BELYSNING

Ljussättningen är i många fall lika viktig som själva butiksinredningen. Placeringen av ljuskällor beror på vilka varor som ska exponeras, var i butiken stället ska stå och andra faktorer.

EGEN SMÅLÄNDS PRODUKTION

Ricana har lång erfarenhet av branschen, både gällande kundernas behov och hur man tillverkar. Vi har lärt oss vad rationell produktion innebär.

LAGERHÅLLNING

Vi erbjuder er en logistiklösning som innebär lagerhållning och samordning av leveranser oavsett om ni är en butik eller en hel kedja.

MONTAGE

Vår butiksinredning är enkel att montera, men vid större projekt är det smidigt med professionell hjälp. Med en mix av egna montörer och ett omfattande externt nätverk hjälper vi dig gärna med montage.

UPPFÖLJNING

Vi anser inte att en affärsrelation är avslutad efter leverans. Snarare är det då den börjar. Så bli inte förvånad om vi slår en signal, eller tittar in, för att höra om allt fungerar som det ska.

Först som sist handlar det ändå om affärer – dina affärer.

Hör gärna av er till oss!