Ricanas Vision

logo-icon

Ska man ta det kortfattat så kan man konstatera att på Ricana är vi grymma på att med hjälp av egen produktion, småländsk klurighet, gedigen erfarenhet och stort engagemang bygga säljande butiksinredning. Dessutom med extremt god leveransprecision. Detaljer om hur vi jobba kan du läsa längre ned på sidan.

logo-icon

KUNDFOKUS

För oss på Ricana är du den viktigaste medarbetaren, du blir en i gänget och jobbar i den utsträckning du vill nära oss hela vägen från att din idé bara är en fråga tills du slår upp dörrarna till din nya butik. 

Vi vill i samförstånd med dig göra allt för att lära oss vad som är det viktigaste i just din etablering. Därför bygger vi starka relationer med våra kunder där fokus är att vi tillsammans utvecklas och effektiviseras med blicken fäst på morgondagens möjligheter.

logo-icon

KOMPETENS

Vår kompetens är helt unik genom den grymt duktiga laguppställning som vi har.

Mångårig erfarenhet blandas med nytänkande genom nya influenser från de förstärkningar som gjorts de senaste åren.

Denna samlade kompetens gör oss inte rädda för att testa nya utmaningar för att tillgodose de behov ni som kund har

logo-icon

SMIDIGHET

För oss är smidighet viktigt.

Vi ska finnas tillgängliga för dig som kund på ett sätt som passar just dig via telefon, besök, mail, sociala medier eller via vår webportal Ricana Store. Här får du som avtalskund tillgång till era specifika produkter och kan snabbt och effektivt lägga beställningar dygnet runt.

Men smidighet innebär också ett ansvarstagande för våra kunder genom hela kedjan.

Tillsammans med vår produktion och våra ovärderliga underleverantörer jobbar vi kontinuerligt med våra ledtider, kvalitet samt att vid behov kunna fatta snabba beslut och för att vara lyhörda och flexibla.

logo-icon

ORDNING OCH REDA

Vi tar ansvar för att det blir hög kvalitet i alla led i kundresan, från vår första kontakt med dig fram till slutleverans. Vi jobbar metodiskt på alla våra avdelningar och är noggranna med planering och uppföljning.

Genom åren har vi arbetat fram bra logistiklösningar för att alltid leverera i rätt tid. 

Känn Dig varmt välkommen att besöka oss!

logo-icon

KOMPETENT UTVECKLINGSAVDELNING

Vår sylvassa utvecklingsavdelning tar dig som kund upp till nästa nivå och ser till att din butik ökar i attraktion.

Innovation blandat med stor portion nyfikenhet, lösningsorientering och god produktkännedom är vårt recept för att kunna hjälpa din butik nå sin fulla potential.

Välkommen till oss på Ricana Concept!

Hör gärna av er till oss!