Din shop in shop, vårt uppdrag.

Vi skapar unika produktställ och displayställ 

Skapa en unik Shop in shop

Beroende på vad du vill uppnå med din butiksinredning så skapar vi ett unikt shop in shop koncept eller säljande produktställ. Vi har stor vana av att skapa produktställ eller displayställ för bästa exponering i butik. I vissa fall kan vi använda byggstenar ifrån vårt bassortiment av butiksinredning för att lyfta dina produkter, ibland jobbar vi med helt kundunika produktställ när vi skapar din shop in shop.

Produktställ eller displayställ?

Våra displayställ är fantastiska på att exponera produkter i butik. De är helt kundunika och skapade bara för en kund eller ett specifikt projekt. 

Kärt barn har många namn men oavsett om du väljer att kalla lösningen för shop in shop, produktställ eller displayställ så är målsättningen oftast att öka försäljningen och stärka ditt varumärke. Med egen produktion i huset, med stor erfarenhet och med en passion för detaljer så är du i trygga händer hos oss. Vi gör inte bara hela butiksinredningar för butiker, vi har också stor vana av att designa, konstruerar och producera produktställ och shop in shop butiker. Hör av dig!

 

BESTÄLL NÄR DET PASSAR DIG.

Som avtalskund kan du få tillgång till en egen webbshop med era produkter.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Hör gärna av dig till oss.